Eğitimde 30 yıllık tecrübe

MEV KOLEJİ
GÜZELBAHÇE’DE

2021-2022 Eğitim Öğretim Yılı Kayıtları Başladı.

İlgi ve sevgiyle şekillenen nitelikli eğitim ortamıyla MEV Koleji, Güzelbahçe’de yer alan güvenli ve modern yerleşkesinde 30 yıldır “Her öğrenci ayrı bir değerdir.” ilkesiyle eğitimde fark yaratıyor. MEV Koleji, okul öncesinden lise son sınıfa kadar öğrencileri için iyi bir geleceğin kapılarını aralıyor.

BİLGİ FORMU

Formu doldurmanız ardından ilgili birim tarafından aranarak detaylı olarak bilgilendirileceksiniz.

Bilgi alacağınız sınıf düzeyini seçin
6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu gereğince; bilgilerimin işlenmesi ve muhafazası konusunda Aydınlatma Metni'ni okuduğumu ve onayladığımı;

EĞİTİM BİRİMLERİMİZ

MEV Koleji
Özel Güzelbahçe Okulları

Milli Eğitim Vakfı Özel Güzelbahçe Okullarında

“Her öğrenci ayrı bir değerdir.”

Milli Eğitim Vakfının kurduğu ilk özel okul olan MEV Koleji Özel Güzelbahçe Okulları, alanında uzman, aklın ve bilimin zaferine inanan eğitim kadrosuyla, Başöğretmen Mustafa Kemal Atatürk’ün yolundan ayrılmadan eğitim yolculuğuna devam ediyor.

1991 yılından bu yana Güzelbahçe’de 28.341 metre karelik modern ve güvenli yerleşkesinde eğitim öğretime devam eden MEV Koleji bünyesinde Okul öncesi, İlkokul, Ortaokul, Anadolu Lisesi ve Fen Lisesi yer alıyor.

MEV Koleji uyguladığı Cambridge Uluslararası Programı ile öğrencilerine yoğun İngilizce eğitimi veriyor. Düzenli sınavlarla dil gelişiminin ölçüldüğü, edinilen kazanımların uluslararası düzeyde belgelendirildiği program, öğrencileri hayat boyu öğrenmeye hazırlıyor.

3. sınıftan itibaren ikinci yabancı dil olarak Almanca eğitimi alan MEV Koleji öğrencileri, bilimsel, sosyal, kültürel ve sportif birçok olanak sunan bir eğitim kampüsünde öğrenim görmenin tüm ayrıcalıklarını yaşıyor.

Milli Eğitim Vakfı çatısı altında bir araya gelmiş eğitimciler, bağımsız öğrenen, her yönüyle dengeli, araştıran, sorgulayan, bilimsel düşünce yapısını benimseyen, iletişim kuran, ilkeli, açık görüşlü, duyarlı, ulusal kültürünün bilincinde olan, ana dili dışında ikinci bir yabancı dilde yetkin, dünya vatandaşı olarak nitelendirilen öğrenciler yetiştirmeyi ve onları bütün bu 21. yüzyıl becerileri ile donatarak hayata hazırlamayı hedefliyor.

İlgi, tecrübe ve yetenekleri doğrultusunda sevecekleri meslekleri seçmeleri, başarılı ve mutlu bir hayat sürmeleri, kuracakları ailelerin bilinçli ebeveynleri olarak toplumumuzun gelişmesine katkıda bulunmalarını görmek MEV Koleji eğitim kadrosunun en büyük motivasyon kaynağıdır.

GALERİ

Cambridge Beslenme Dostu Okul Temiz Okul Eko Okullar Okullarda Orman TSE Okulum Temiz Yeşil Bayrak Ödülü